ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκοψαν το ρεύμα σε πολυχώρο για χρέος 800 ευρώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα – «Τόσο απάνθρωποι είμαστε;» (βίντεο)

«Αν δεν ήταν πολυχώρος και ήταν σπίτι με τρία παιδιά και έκοβαν το ρεύμα πριν τα Χριστούγεννα;»

Έκοψαν το ρεύμα σε πολυχώρο για χρέος 800 ευρώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα – «Τόσο απάνθρωποι είμαστε;» (βίντεο)

Ιδιωτική εταιρεία ρεύματος, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έδειξε την αναλγησία της σε έναν πολίτη, καθώς έδωσε εντολή για διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ιδιοκτήτης του καφενείου που στεγάζει τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδος, «έκοψαν» το ρεύμα για χρέος 800 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία!

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεωνίδας Διακάτος ανέφερε πως «ο λογαριασμός είχε πάει αλλού, δεν είχαμε ενημερωθεί. Ο ΔΕΔΔΗΕ τούς λέει να ζητούν το 20% οι ιδιωτικές εταιρείες και αυτοί ζητάνε απαραιτήτως το 50%».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πήγε να πληρώσει το ποσό των 200, αλλά του ζήτησαν 400 ευρώ τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν είχε. Τελικά, όπως είπε, κατάφερε να βρει τα χρήματα με τα χίλια ζόρια και τελικά το πρόβλημα θα λυθεί και θα γίνει επανασύνδεση.

Ο κ. Διακάτος δικαιολογημένα αναρωτήθηκε «αν δεν ήταν πολυχώρος και ήταν σπίτι με τρία παιδιά και έκοβαν το ρεύμα πριν τα Χριστούγεννα; Τόσο απάνθρωποι είμαστε; Ο ένας θα τρώει τον άλλο σε λίγο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως μέσα στην καραντίνα έκοβαν το ρεύμα για λιγότερο χρέος όπως 130 ή 200 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.