ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόικα : Έρχεται στο τέλος Φεβρουαρίου

Τρόικα : Έρχεται στο τέλος Φεβρουαρίου

Τέλος Φεβρουαρίου αναμένονται στη χώρα μας οι πρώτες αποστολές της τρόικας. Θα πρόκειται για τα τεχνικά της κλιμάκια τα οποία θα ανοίξουν τον δρόμο για τους επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι «πρόδρομοι» του Πολ Τόμσεν θα είναι στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αμέσως θα πιάσουν δουλειά. Κυρίως, θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στην αξιολόγηση της κατάστασης, υπό την έννοια της διαμόρφωσης άποψης σχετικά με το αν και κατά πόσο υλοποιήθηκαν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί με βάση το Μνημόνιο του Νοεμβρίου.

Ακολούθως και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί το αεροπλάνο που θα μεταφέρει στη χώρα μας τους επικεφαλής ελεγκτές της Ελλάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύνθεση της ομάδας θα παραμείνει -για λίγο καιρό ακόμα- ίδια, υπό την έννοια ότι ο κ. Τόμσεν, εκπρόσωπος του ΔΝΤ, θα είναι μέλος της, μολονότι έχει αποφασισθεί η αντικατάσταση του, λόγω άλλων καθηκόντων που αναλαμβάνει. Η αλλαγή φρουράς αναμένεται κάποια στιγμή στις αρχές καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.