ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες προθεσμίες για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»: Πάνω από 300.000 αιτήσεις

Νέες προθεσμίες για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»: Πάνω από 300.000 αιτήσεις

Οι περισσότερες από 300.000 αιτήσεις, οδήγησαν την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού να ανακοινώσει την παράταση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους».

Έτσι, λοιπόν, το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους παρατείνεται προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι δικαιούχοι.

Από την Πέμπτη, 9 Ιουλίου έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Την Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του 2020 αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσω του “Τουρισμός Για Όλους” επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.