ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαμαρτυρία από τους εμπορικούς συλλόγους της Κοζάνης για το «λουκέτο» στο λιανεμπόριο

Ενώ σήμερα ανοίγουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, η Κοζάνη είναι ο μόνος Νομός που τα μαγαζιά θα μείνουν κλειστά

Διαμαρτυρία από τους εμπορικούς συλλόγους της Κοζάνης για το «λουκέτο» στο λιανεμπόριο

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν σήμερα στις 11:00, στο Δημαρχείο της Κοζάνης οι εμπορικοί σύλλογοι του Νομού, με αφορμή το γεγονός ότι το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό.

Ενώ σήμερα ανοίγουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, η Κοζάνη είναι ο μόνος Νομός που τα μαγαζιά θα μείνουν κλειστά λόγω της επιδημιολογικής εικόνας στην περιοχή.

Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε τους καταστηματάρχες που το Σάββατο έκαναν άλλη μία διαμαρτυρία και σήμερα θα συγκεντρωθούν έξω από το δημαρχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μία διαμαρτυρία που επιθυμούμε να γίνει μακριά από κομματικές και ιδεολογικές σκοπιμότητες σε ήρεμο κλίμα, με κόσμια συμπεριφορά και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid-19. Μόνο με την αξιοπρεπή στάση μας μπορούμε να διασφαλίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας. Καλούμε τους Δημάρχους, τον κ. Περιφερειάρχη και τους τοπικούς βουλευτές να δώσουν το παρόν για να ακούσουν τα αιτήματά μας και να δώσουμε έτσι το μήνυμα ότι είμαστε Όλοι ΜΑΖΙ σε αυτόν τον αγώνα για το άνοιγμα της αγοράς και την επιστροφή στην κανονικότητα για το καλό του τόπου» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εμπορικοί σύλλογοι της Περιφέρειας Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.