«Απλησίαστες» οι τιμές της ξαπλώστρας τον Αύγουστο στην Ελλάδα

«Βασίλισσα» των υψηλών τιμών είναι η Μύκονος

«Απλησίαστες» οι τιμές της ξαπλώστρας τον Αύγουστο στην Ελλάδα

Σε επίπεδα ρεκόρ φτάνει φέτος η τιμή για μια ξαπλώστρα, τόσο σε δημοφιλής προορισμούς της χώρας μας όσο όμως και σε παραλίες της Αττικής.

Στις Αγκαθωπές Σύρου υπάρχουν ξαπλώστρες που φτάνουν και τα 50 ευρώ.

Στην παραλία Γαλησσάς φτάνουν τα 25 ευρώ.

Όπως λέει ο δήμαρχος Σύρου, Νικόλας Λειβαδάρας, η κατάσταση αυτή δεν είναι ευχάριστη ούτε για τον επισκέπτη ούτε όμως και για τον μόνιμο κάτοικο του νησιού, που θέλει να κάνει τη βουτιά του και να απολαύσει μερικές ώρες στην παραλία.

«Και 15 ευρώ να είναι, σας λέω εγώ το χαμηλότερο… Μία οικογένεια τετραμελής να πρέπει να πληρώσει 60 ευρώ για να κάνει ένα μπάνιο;».

Φυσικά «βασίλισσα» των υψηλών τιμών είναι η Μύκονος όπου ένα σετ ξαπλώστρα – ομπρέλα, ξεκινάει από 120 ευρώ και φτάνει τα 700.

Ανάλογες είναι οι τιμές και στη Σαντορίνη με 500 ευρώ για μια ξαπλώστρα σε ένα πολυτελές bar restaurant τον Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυξήσεις εντοπίζονται και στις παραλίες της Αττικής όπου ειδικά το Σαββατοκύριακο οι δύο απλές ξαπλώστρες μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 100 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.