ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Οι πρατηριούχοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου

Αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Για ακόμα έναν χειμώνα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης προκαλεί ανησυχία στους καταναλωτές ειδικά και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον πόλεμο στο Ισραήλ.

«Είναι πρόβλημα το πετρέλαιο, είναι πρόβλημα οι τιμές, είναι πρόβλημα τα ενοίκια», αναφέρουν απεγνωσμένα.

Από την άλλη, οι πρατηριούχοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου οι οποίες ανεβαίνουν καθημερινά πλέον λόγω του πολέμου στο Ισραήλ και εκφράζουν τις ανησυχίες τους.

«Η εβδομάδα που έρχεται θα βρει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ελαφρώς πιο αυξημένη, ενδεχομένως δύο, τρία λεπτά το λίτρο. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, η τιμή θα παραμείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

«Αν κλείσουν τα στενά του Σουέζ, θα δούμε την τιμή να εκτοξεύεται. Στο κέντρο της χώρας και κάτω, οι παραγγελίες είναι ελάχιστες. Στο βορειότερο σημείο της χώρας, η ζήτηση έχει αρχίσει και είναι πραγματικά μεγάλη», συμπληρώνει ο κ. Παπαγεωργίου.

Λόγω της αύξησης που αναμένεται στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους καταναλωτές να προμηθεύονται από νωρίς. Οι παραγγελίες όμως είναι ακόμα ελάχιστες καθώς η συνεχιζόμενη καλοκαιρία αναβάλλει τις αγορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης θα ανοίξει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.