ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Ζαχαράκη: «Άμεση έναρξη του προγράμματος “ανακαινίζω – ενοικιάζω”»

Η σχετική πλατφόρμα θα ανοίξει την προσεχή εβδομάδα

Σ.Ζαχαράκη: «Άμεση έναρξη του προγράμματος “ανακαινίζω – ενοικιάζω”»

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής την άμεση έναρξη του προγράμματος «Ανακαινίζω – Ενοικιάζω» για την ανακαίνιση σχεδόν 12.500 κλειστών κατοικιών.

Με παρέμβασή της στην Ολομέλεια όπου συζητείται νομοσχέδιο το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης αλλά και την ενίσχυση των νέων οικογενειών η κυρία Ζαχαράκη ανέφερε ότι αμέσως μετά την ψήφιση της ρύθμισης που προβλέπει τη δυνατότητα προκαταβολής μέρους της επιδότησης στους δικαιούχους του προγράμματος «ανακαινίζω – Ενοικιάζω» και της δυνατότητας συμμετοχής στο πρόγραμμα των ιδιοκτητών ή επικαρπωτών με ποσοστό κυριότητας / επικαρπίας ίσο με το 50% , θα εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ και θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα των αιτήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για το Ανακαινίζω – Ενοικιάζω φέραμε θετική ρύθμιση για προκαταβολή του αρχικού ποσού ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διευκόλυνση στους δικαιούχους και άρα περισσότερα ακίνητα» είπε αρχικά η κυρία Ζαχαράκη ενώ πηγές του Υπουργείου αναφέρουν ότι η σχετική πλατφόρμα στο gov.gr θα ανοίξει την προσεχή εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.