ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΔΕΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη διαγραφή χρεών – Ποιους καταναλωτές αφορά

Η συνολική διαγραφή θα ανέρχεται σε ποσό ίσο με 3 εκατ. ευρώ

ΔΕΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη διαγραφή χρεών – Ποιους καταναλωτές αφορά

Η ΔΕΗ, ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο οι πυρόπληκτοι του Αυγούστου μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΗ η συνολική διαγραφή θα ανέρχεται σε ποσό ίσο με 3 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό της ρόλο συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Όσον αφορά στην Εύβοια η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να προχωρήσει στη διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Σήμερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την ανάρτηση στην ιστοσελίδα dei.gr της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος διαγραφής οφειλών διευκρινίζοντας τα ακόλουθα: Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου, Η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαγραφή αφορά μόνο σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ η καταχώριση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.