ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Η ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Δείτε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Καθαρά Δευτέρα, οι λαϊκές αγορές και ορισμένα καταστήματα.

Η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι στις επίσημες αργίες, ωστόσο τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια ανήμερα σε μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου ή σε συνοικιακά καταστήματα μίνι μάρκετ που θα λειτουργούν.

Για παράδειγμα, η αγορά του Ρέντη συνήθως μένει ανοικτή μέχρι και το μεσημέρι, ενώ ανοικτή θα είναι και η Βαρβάκειος αγορά στο κέντρο της Αθήνας.

Τα αρτοποιεία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Ανοικτά θα είναι και τα μίνι μάρκετ.

Αναφορικά με το ωράριο, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΚΑΑ και, όπως αναφέρεται, οι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά όλο το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών: «με επάρκεια σαρακοστιανών εδεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλές τιμές οι λαϊκές αγορές στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους τους καταναλωτές που σταθερά τις επιλέγουν και την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής.

Παρά τις συνεχείς ανατιμήσεις σε μία σειρά αγαθών στην ελληνική αγορά, οι πωλητές των λαϊκών επιλέγουμε για τους πάγκους μας, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές.

Έτσι στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς τους οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, σαρακοστιανών εδεσμάτων, φρέσκων φρούτων και λαχανικών τα προϊόντα εκείνα που επιθυμούν να βάλλουν στο οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ακόμα μία φορά λοιπόν οι λαϊκές αγορές στέκονται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, προστατεύοντας όχι μόνο το εισόδημά του αλλά και την υγεία του, τηρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.