ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς - κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός τριών ημερών

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς

Σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν για τους παρακάτω πίνακες, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ΔΥΠΑ, οι τρεις κατηγορίες προσωρινών πινάκων αξιολόγησης και επιλογής, α) Επιλεγμένοι, β) Αναπληρωματικοί και γ) Αποκλειόμενοι:

  • Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 6 μηνών έως 1,5 έτους)
  • Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 έτους έως 2,5 ετών)
  • Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)

Δείτε τους πίνακες ΕΔΩ

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων εντός τριών ημερών και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 14 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται απευθείας στους ΒΝΣ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.

Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΒΝΣ ΔΥΠΑ είναι: attiki

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ellada
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.