ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Εκτοξεύθηκαν» οι τιμές στα πασχαλινά είδη: Στα ύψη αρνιά, κατσίκια και σοκολατένια αυγά (βίντεο)

Ποιες ανατιμήσεις τροφοδοτούν τον πληθωρισμό

«Εκτοξεύθηκαν» οι τιμές στα πασχαλινά είδη: Στα ύψη αρνιά, κατσίκια και σοκολατένια αυγά (βίντεο)

Οι καταναλωτές, και το φετινό Πάσχα, θα κληθούν να βάλουν «βαθιά το χέρι στην τσέπη», καθώς οι τιμές στα πασχαλινά είδη έχουν «εκτοξευθεί».

Τα παραδοσιακά σοκολατένια αυγά και κουνελάκια εμφανίζουν «τσουχτερές» τιμές, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αυτές έχουν αυξηθεί έως και 40% την τελευταία διετία.

Το πασχαλινό τραπέζι αναμένεται να κοστίσει ακριβότερα από ό,τι πέρσι, καθώς όπως θα δείτε παρακάτω οι τιμές σε μία σειρά από προϊόντα έχουν «εκτιναχθεί»:

  • Σοκολατένιο αυγό σε ζαχαροπλαστείο (220 γρ.): Από 17 -25€ πέρσι, στα 19,50 – 28,80€ φέτος
  • Σοκολατένιο αυγό σε σούπερ μάρκετ (220 γρ.): Από 4,10€ – 14,98€ πέρσι, στα 4,70 – 17,20€ φέτος
  • Λαμπάδες με δώρο: Στα ίδια επίπεδα με πέρσι (20 – 22€)
  • Λαμπάδα απλή (κερί): Στα ίδια επίπεδα με πέρσι (0,99 – 4,99€)

Ποιες ανατιμήσεις τροφοδοτούν τον πληθωρισμό

Οι ανατιμήσεις στα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες είναι εκείνα που τροφοδότησαν τον πληθωρισμό κατά την περιόδο Μάρτιος 2023 – Μάρτιος 2024:

  • Ξενοδοχεία – καφέ – εστιατόρια: 6,4%
  • Ένδυση – υπόδηση: 5,8%
  • Τρόφιμα: 5,3%
  • Υγεία: 4,4%
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.