ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδομα παιδιού Α21: Τι ώρα θα εμφανιστούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για όσους δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση

Επίδομα παιδιού Α21: Τι ώρα θα εμφανιστούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Άνοιξε την Τρίτη (19/12) η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού.

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο και τον ΟΠΕΚΑ, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2023 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο ΕΔΩ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Μετά τις 15/01/2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το έτος 2023.

Η 6η δόση και το αυξημένο επίδομα παιδιού θα πληρωθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ωστόσο τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εισοδήματος, ένα από τα πρώτα μέτρα που ανακοινώθηκε είναι η αύξηση του επιδόματος παιδιού Α21, από την 1η Ιανουαρίου 2024, αλλά και το «χριστουγεννιάτικο» δώρο που θα δοθεί στις οικογένειες με προστατευόμενα μέλη, που το δικαιούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.