ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Γεωργαντάς: Η ταύτιση των ελληνικών προϊόντων με την ποιότητα – Για να κατακτήσουμε τις διεθνείς αγορές

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο ρόλο της Αυτοδιοίκησης και στην προβολή των πολλών τοπικών και ΠΟΠ προϊόντων  

Γ.Γεωργαντάς: Η ταύτιση των ελληνικών προϊόντων με την ποιότητα – Για να κατακτήσουμε τις διεθνείς αγορές

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης, ο βουλευτής Σερρών, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Με δεδομένο ότι η χώρα μας δεν μπορεί να έχει μεγάλη παραγωγή, η ταύτιση των προϊόντων μας με την ποιότητα και την ασφάλεια και η αξιοποίηση της παγκόσμιας τάσης για πιο ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία και να κατακτήσουν σημαντική θέση στις διεθνείς αγορές, είπε ο κ. Γεωργαντάς. Και πρόσθεσε ότι η διαδικασία της πιστοποίησης μέσω του ΕΣΥΔ, επικυρώνει τη ζητούμενη ποιότητα και ασφάλεια. Χαρακτήρισε δε, τις πιστοποιήσεις – διαπιστεύσεις του ΕΣΥΔ “διαβατήριο” για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Ο ΥπΑΑΤ αναφέρθηκε και στο ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην προβολή των πολλών τοπικών και ιδιαίτερα των ΠΟΠ προϊόντων που διαθέτει η χώρα μας, μέσα από τη συμμετοχή Δήμων και Περιφερειών σε διεθνείς εκθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα έκανε αναφορά στις υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ (ΔΑΟΚ και ΓΟΕΒ) που λειτουργούν με τη συνδρομή των Περιφερειών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγορών και των αναγκών τους στη διασφάλιση της παραγωγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.