ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γ.Οικονόμου: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του Power Pass

«Πολύ σύντομα θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους»

Γ.Οικονόμου: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του Power Pass

Απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε στο θέμα των επιδοτήσεων αλλά και σε αυτό της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πρόκειται για τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Ερντογάν και οφείλει να πάρει θέση ο Τούρκος πρόεδρος. Εάν πρόκειται απλώς για ένα παραλήρημα ή αν πρόκειται για έκφραση επίσημη θέσης της τουρκικής κυβέρνησης. Αυτοί οι ίδιοι χάρτες της Τουρκίας επιβεβαιώνουν το βάσιμο της ελληνική επιχειρηματολογίας. Την τεράστια διάσταση σε σχέση με το διεθνές δίκαιο και τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η Τουρκία, την ακραία της προκλητικότητα, το ότι δεν αποτελεί παράγοντα σταθερότητας, και επιμένει να προκαλεί με αβάσιμους και ανιστόρητους ισχυρισμούς σε μια εποχή που αποδοκιμάζεται ο αναθεωρητισμός σε όλο τον πλανήτη. Η χώρα μας δεν εκφοβίζεται δεν πανικοβάλλεται, τα εθνικά μας δίκαια μας είναι καλά κατοχυρωμένα απολύτως προστατευμένα. Το διεθνές δίκαιο η εθνική μας άμυνα και οι συμμαχίες μας συγκροτούν μια αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόδοση υπηκοότητας σε «φερόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα της Κύπρου» ο κ. Οικονόμου είπε ότι «στην περίπτωση την οποία αναφέρετε έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία».

Αναφερόμενος στην καταβολή των χρημάτων του power pass είπε ότι «είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας επεξεργασίας και πολύ σύντομα θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους» ενώ είπε ότι το επόμενο διάστημα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για fuel pass 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.