ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεκτρικό ρεύμα: Συνεχίζονται και τον Μάρτιο οι επιδοτήσεις

Στα 39 ευρώ ανά οικιακό πελάτη & στα 65 ευρώ ανά επαγγελματία

Ηλεκτρικό ρεύμα: Συνεχίζονται και τον Μάρτιο οι επιδοτήσεις

Οι καταναλωτές και τον μήνα Μάρτιο, θα επιδοτηθούν από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης με το ποσό των 150 ευρώ ανά μεγαβατώρα για τις πρώτες 150 κιλοβατώρες και στη συνέχεια με 110 ευρώ MWh για κατανάλωση από 151 έως 300 κιλοβατώρες.

Αυτό μεταφράζεται σε μηναία ελάφρυνση 39 ευρώ ανά λογαριασμό.

Για τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και είναι δικαιούχοι του Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), η μηνιαία επιδότηση ανέρχεται στο ποσό των 170 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Επομένως, από τον λογαριασμό αφαιρούνται 51 ευρώ.

Για τις επιχειρήσεις η επιδότηση θα μείνει επίσης αμετάβλητη, στα 65 ευρώ η μεγαβατώρα.

Την κρατική στήριξη ανακοίνωσαν σήμερα στη Διαύγεια με δύο αποφάσεις τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομίας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το φυσικό αέριο, η επιδότηση είναι 20 ευρώ και επιπλέον 20 ευρώ από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για τους πελάτες της και 30 ευρώ ανά θερμική μεγαβατώρα για τις επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.