Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 158 προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Από σήμερα μπορείτε να κάνετε αίτηση στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ για 158 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 158 προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή, 24 Ιουνίου, οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ για την πρόσληψη 158 ατόμων, στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Λάρισας.

Οι 158 προσλήψεις θα υλοποιηθούν από τον ΑΔΜΗΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων των παραπάνω περιοχών, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, από την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 έως και την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ αφορούν προσωπικό κατηγορίας Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Ορισμένες από τις 158 θέσεις του ΑΔΜΗΕ αφορούν στις εξής ειδικότητες: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Αναλυτές – Προγραμματιστές, ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί, ΤΕ Υγειονομικοί Επισκέπτες Υγείας, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ειδικότητες στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ, πατώντας ΕΔΩ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.