ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Κιούσης: «Καταγράφεται αύξηση στην τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές»

«Αν αυτό συνεχιστεί θα έχουμε και στην ελληνική αγορά μια αποτύπωση»

Μ.Κιούσης: «Καταγράφεται αύξηση στην τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τους φόβους περί μεγάλης αύξησης στην τιμή του πετρελαίου, επισήμανε ότι ήδη αυτή καταγράφεται στις διεθνείς αγορές.

«Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη άνοδο στις διεθνείς αγορές, περίπου 10-11%», σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Αν αυτό συνεχιστεί θα έχουμε και στην ελληνική αγορά μια αποτύπωση», πρόσθεσε ο Μιχάλης Κιούσης ενώ τόνισε ότι αυτές οι αυξήσεις αφορούν το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης και όχι τις τιμές σε βενζίνη και υγραέριο οι οποίες παραμένουν αμετάβλητες.

«Βλέπουμε και πράττουμε, δεν χρειάζεται να τρομοκρατούμε τον κόσμο», ανέφερε ο Μ.Κιούσης.

Σε ό,τι αφορά τη ζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης που άρχισε να διατίθεται από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου σε τιμή κοντά στα 1,40 ευρώ το λίτρο, το ενδιαφέρον των καταναλωτών ήταν αρχικά μειωμένο ωστόσο τώρα αυξάνονται οι πωλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν και ο καιρός στην Ελλάδα στις περισσότερες περιοχές δεν προδιαθέτει για αγορά πετρελαίου γίνονται πωλήσεις, περισσότερο στα βόρεια αλλά και στα νότια, επειδή ο κόσμος γιατί φοβάται για την τιμή», κατέληξε ο κ. Κιούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.