ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο φιάσκο από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη – Μετά το Πάσχα θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης

Από αναβολή σε αναβολή το άνοιγμα της πλατφόρμας την ώρα που χιλιάδες οδηγοί την περιμένουν από αρχές του μήνα

Νέο φιάσκο από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη – Μετά το Πάσχα θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως όλα δείχνουν για ακόμη μια φορά είναι ασυνεπής στις προαναγγελίες της, καθώς δεν κατάφερε να κάνει πράξη τα λεγόμενά της και να δώσει εγκαίρως στους δικαιούχους την επιδότηση βενζίνης.

Έτσι, οι Έλληνες είναι για άλλη μία φορά, στο ίδιο έργο θεατές! Οι εκδρομείς που είχαν στην άκρη κάποια χρήματα με δυσκολία κατάφεραν να φύγουν, οι υπόλοιποι που ήλπιζαν στο επίδομα βενζίνης, τελικά έμειναν στα σπίτια τους!

Το οικονομικό επιτελείο τρέχει και δεν φτάνει ώστε να «ανέβει» η περιβόητη πλατφόρμα αιτήσεων.

Όταν τα στελέχη της κυβέρνησης ανακοίνωσαν το μέτρο για πρώτη φορά έθεταν ένα χρονικό πλάνο που αφορούσε στις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Στη συνέχεια μιλούσαν για την προηγούμενη εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη.

Στόχος πλέον της κυβέρνησης να ανοίξει τη Μεγάλη Πέμπτη!

Αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο και εντελώς ανέφικτο… Το πιθανότερο σενάριο είναι, η πλατφόρμα να είναι έτοιμη την Τρίτη του Πάσχα, καθώς νωρίτερα δεν θα είναι εφικτό τεχνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια, επιπρόσθετα προβλήματα έχει προκαλέσει η ιδέα των επιπλέον 5 ευρώ, με τη χρήση ψηφιακής κάρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.