ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

North Evia – Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα voucher μέσα σε 25 λεπτά!

Στην τέταρτη φάση του προγράμματος διατέθηκαν 2.679 κάρτες για Βόρεια Εύβοια και 1.170 για Σάμο

North Evia – Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα voucher μέσα σε 25 λεπτά!

Εξαντλήθηκαν μέσα σε περίπου 20 με 25 λεπτά, τα voucher για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο κατά τον μήνα Οκτώβριο, το λεγόμενο North Evia-Samos Pass. Πρόκειται για την τέταρτη και τελευταία φάση του προγράμματος.

Όσοι επιχειρούν πλέον να μπουν στην πλατφόρμα, ενημερώνονται ότι «ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών».

Στην τέταρτη φάση του προγράμματος, διατέθηκαν 2.679 κάρτες για τη Βόρεια Εύβοια και 1.170 για τη Σάμο.

Η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, καλύπτοντας δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήδη περισσότεροι από 26.400 δικαιούχοι (17.436 για τη Βόρεια Εύβοια και 9.002 για τη Σάμο) έχουν προσθέσει το Pass στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ενώ μέσω των καρτών που έχουν διατεθεί έχουν διοχετευθεί περισσότερα από 4,3 εκατ. ευρώ στις τοπικές οικονομίες», δήλωσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.