ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης 2.000 νέων έως 29 ετών

Ποιοι είναι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης 2.000 νέων έως 29 ετών

Μια σημαντική δράση για την εξατομικευμένη συμβουλευτική καθοδήγηση, θεωρητική κατάρτιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων 2.000 άνεργων πτυχιούχων οικονομολόγων «τρέχει» το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

Οι αιτήσεις ξεκινούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 2000 ανέργων.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Οι άνεργοι αυτοί πρέπει να είναι:

  • Έως 29 ετών.
  • Εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ.
  • Από οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας.

Στόχος είναι να:

Αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους σε θεματικά αντικείμενα σχετικά με τον επιστημονικό και επαγγελματικό τομέα των οικονομικών,

Αποκτήσουν επιπρόσθετες νέες γνώσεις (new skills) και οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έτσι, θα ενισχυθεί ουσιωδώς η δυνατότητα εύρεσης απασχόλησης.

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα ακόλουθα:

  • Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση στον Τουριστικό Τομέα
  • Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
  • Οικονομική Ανάλυση
  • Διοίκηση και Διαχείριση έργου
  • Διαχείριση Αφερεγγυότητας
  • Εσωτερικός Έλεγχος
  • Προχωρημένες δεξιότητες χρήσης εφαρμογών γραφείου (advanced excel) για υπαλλήλους οικονομικής κατεύθυνσης
  • Παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (Fintech)
  • Παροχή υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών της Ψηφιακής Ασφάλειας (economics of cyber security)
  • Η εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Έργο, κάθε ενδιαφερόμενος/η πρέπει να συμπληρώσει:

Μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του Φορέα, που είναι η φόρμα «Αίτηση συμμετοχής».

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναρτώνται ψηφιακά με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης

Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, το Ο.Ε.Ε. θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στο τηλέφωνο 2132141890, και μέσω helpdesk ([email protected]).

Η προθεσμία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, και ώρα 12:00 π.μ. Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ μέχρι τη συμπλήρωση αριθμού αιτήσεων υποψηφίων ίσου με το πλήθος των ωφελουμένων που προβλέπονται στο άρθρο 2.1 αυτής προσαυξημένο κατά 25%. Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τακτικά από το Ο.Ε.Ε. στην ιστοσελίδα του έργου (https://apko.oe-e.gr ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.