ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: «Εκπνέει» σήμερα η προθεσμία για τις ενστάσεις – Τα κριτήρια

Πότε αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: «Εκπνέει» σήμερα η προθεσμία για τις ενστάσεις – Τα κριτήρια

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 23.59 «εκπνέει» η προθεσμία υποβολής ένστασης αναφορικά με τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ που φέρει τον τίτλο «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την ένστασή τους μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf. Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Τα κριτήρια

Τα εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι τα εξής:

Α. Δικαίωμα συμμετοχής στο σύνολο των δομών με πλήρη αξία voucher έχουν τα παιδιά οικογενειών με ετήσιο εισόδημα:

  • μέχρι 27.000 ευρώ έως 2 παιδιά
  • μέχρι 30.000 ευρώ για 3 παιδιά.
  • μέχρι 33.000 ευρώ για 4 παιδιά, και έως 36.000 ευρώ από 5 παιδιά και άνω.

Β. Για τις κατηγορίες δομών Α1, Α2, Β1 και Β2 προβλέπεται voucher εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα είναι:

  • μέχρι 33.000 ευρώ έως 2 παιδιά.
  • μέχρι 36.000 ευρώ για 3 παιδιά.
  • μέχρι 39.000 ευρώ για 4 παιδιά, και έως 42.000 ευρώ από 5 παιδιά και άνω.

Πότε θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τις 10 Αυγούστου εάν δοθεί παράταση στην προθεσμία για τις ενστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.