ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρόεδρος Πρατηριούχων Αττικής: «Σύντομα θα δούμε την αμόλυβδη στα 2,2 ευρώ το λίτρο»

Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης εκτιμάται ότι θα είναι στα 1,45 ευρώ ανά λίτρο

Πρόεδρος Πρατηριούχων Αττικής: «Σύντομα θα δούμε την αμόλυβδη στα 2,2 ευρώ το λίτρο»

Ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας για την αύξηση της τιμής της βενζίνης εκτίμησε ότι σύντομα θα δούμε την αμόλυβδη στα 2,2 ευρώ το λίτρο.

Όπως είπε δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις εδώ και καιρό, ώστε να ρίξουν τις τιμές, αντιθέτως οι κινήσεις της Ρωσίας συντηρούν το ράλι ανόδου στις διεθνείς τιμές και ακόλουθα στις λιανικές τιμές των καυσίμων παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττική έκανε λόγο για «νευρική περίοδο για τα καύσιμα. Μέσα σε 2,5 μήνες έχουν αυξηθεί 20 λεπτά οι τιμές. Δυστυχώς, θα είναι μια παρατεταμένη περίοδος ανόδου των τιμών και θα ξαναδούμε την τιμή της βενζίνης στα 2,20 ευρώ ανά λίτρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ανησυχητικές ήταν οι εκτιμήσεις του και για το πετρέλαιο θέρμανσης εκτιμώντας ότι «η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι στα 1,45 ευρώ ανά λίτρο». «Η τιμή αυτή είναι απαγορευτική για τους περισσότερους καταναλωτές, δεν θα υπάρχουν παραγγελίες» κατέληξε ο Ν.Παπαγεωργίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.