ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 68.122 νοικοκυριά μπαίνουν στο πρόγραμμα

Οι νέοι δικαιούχοι που προέρχονται από την υπάρχουσα λίστα των επιλαχόντων

Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 68.122 νοικοκυριά μπαίνουν στο πρόγραμμα

Επιπλέον 68.122 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι συνολικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», ανεβαίνουν στους 653.772.

Οι νέοι δικαιούχοι, που προέρχονται από την υπάρχουσα λίστα των επιλαχόντων, ενημερώνονται για την ένταξή τους, με την αποστολή προσωπικού μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αντικατάστασης παλιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών (κλιματιστικά, ψυγεία ή καταψύκτες), με νέες ενεργειακά αποδοτικότερες, καλύπτεται μέχρι στιγμής το 74% των νοικοκυριών, που έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.