ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Πέτσας: «Έρχονται γενναίες παρεμβάσεις με κύρια την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών» (βίντεο)

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει πραγματική εγρήγορση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Σ.Πέτσας: «Έρχονται γενναίες παρεμβάσεις με κύρια την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών» (βίντεο)

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ανάμεσα στις «γενναίες παρεμβάσεις» που ανακοινώνονται εντός της εβδομάδας από την κυβέρνηση θα βρίσκεται και η ενίσχυση των πιο ευάλωτων νοικοκυριών για να μπορέσουν να αντισταθμίσουν τους αυξημένους λογαριασμούς τους.

Σε συνέντευξή του στο Open, σημείωσε ακόμα ότι ο μεσοπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος στόχος της κυβέρνησης, είναι «να υπάρξει πραγματική εγρήγορση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ώστε να ενεργοποιηθούν ο μηχανισμός ελέγχων αποτροπής τής κερδοσκοπίας και το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν αυτό γίνει, θα έχουμε μία αποκλιμάκωση στις διεθνείς τιμές, την οποία μάλιστα είδαμε να συμβαίνει την προηγούμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε ο κ. Πετσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.