ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε απόγνωση οι οδηγοί: «Καλπάζει» η βενζίνη – Αλλάζουν οι τιμές από αύριο – «Σταγόνα στον ωκεανό» το fuel pass

«Γαντζωμένες» πάνω από 2 ευρώ οι τιμές των καυσίμων

Σε απόγνωση οι οδηγοί: «Καλπάζει» η βενζίνη – Αλλάζουν οι τιμές από αύριο – «Σταγόνα στον ωκεανό» το fuel pass

Σε απόγνωση βρίσκονται οι οδηγοί της χώρας μας, καθώς η τιμή της βενζίνης, κάνει καθημερινό… ράλι, με την επιδότηση (fuel pass), που έδωσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι «σταγόνα στον ωκεανό».

Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σκέφτονται να παρατείνουν την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης και μετά τον Ιούνιο αλλά και να επαναλάβουν το μέτρο με την κάρτα καυσίμων (fuel pass).

Η σκέψη αυτή έπεσε στο τραπέζι καθώς οι τιμές στα πρατήρια τρομάζουν, με τους οδηγούς να βρίσκονται σε απόγνωση αφού πολλές φορές φεύγουν από το βενζινάδικο με το λαμπάκι της βενζίνης αναμμένο.

Εντονότερα τα προβλήματα στη βόρεια και νησιωτική Ελλάδα, με τις τιμές της απλής βενζίνης να φτάνουν έως και τα 2,2 ευρώ το λίτρο.

Η 100αρα βενζίνη παραμένει απλησίαστη, αφού πολλές φορές η τιμή της ξεπερνά τα 2,4 ευρώ το λίτρο, ενώ αυξήσεις υπάρχουν και στο πετρέλαιο κίνησης με την τιμή να εντοπίζεται γύρω στα 1,9 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Τρίτη (17/05) οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να παρουσιάσουν νέες αυξήσεις σπάζοντας τα προηγούμενα ρεκόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαφορετική η εικόνα στην Τουρκία, αφού η μέση τιμή της βενζίνης είναι 1 ευρώ φθηνότερη από αυτήν των ελληνικών πρατηρίων και κινείται περίπου στα 1,3 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.