ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στα ύψη η τιμή του πετρελαίου κίνησης – Ακόμη και 2,20 ανά λίτρο

Τι δήλωσε η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα

Στα ύψη η τιμή του πετρελαίου κίνησης – Ακόμη και 2,20 ανά λίτρο

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης, η τιμή του έχει χτυπήσει «κόκκινο», οι επαγγελματίες αλλά και οι ιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους πετρελαιοκίνητα οχήματα βλέπουν το κόστος να εκτοξεύεται.

Η Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα προανήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα εκτοξευτεί!

Ήδη, η μέση πανελλαδική τιμή του πετρελαίου κίνησης, από τα 1,823 ευρώ ανά λίτρο (την περασμένη Πέμπτη), ενώ αναμένεται να φτάσει στα 1,973ευρώ/λίτρο.

Σύμφωνα μάλιστα με την κ.Ζάγκα, η τιμή αναμένεται να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τα 2,20 ευρώ το λίτρο!

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, του οποίου η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες (15 Οκτωβρίου), η Πρόεδρος των βενζινοπωλών σχολίασε ότι με τα τωρινά δεδομένα, η τιμή που θα πωλείται θα είναι στο 1,60 ευρώ ανά λίτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.