ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την Πέμπτη 14 Απριλίου ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου

Την Πέμπτη 14 Απριλίου ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης

Από την Πέμπτη 14 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Απριλίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 10 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτά από τις 11 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα, θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων (17/4), ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί ώς τις 4 μετά το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.