Τουρισμός για Όλους: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα voucher των 150 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής

Τουρισμός για Όλους: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα voucher των 150 ευρώ

Αναρτήθηκαν στο vouchers.gov.gr/tourism4all  οι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης για 75.000 νέους δικαιούχους του «Τουρισμός για Όλους»,.

Η δεύτερη κλήρωση έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου, επί των μη κληρωθεισών αιτήσεων της πρώτης κλήρωσης του Ιουλίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ενεργοποίηση των Άυλων Ψηφιακών Καρτών και η πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα, με σχετική ενημέρωση των δικαιούχων και πάλι μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορούν να τίθενται στο [email protected], καθώς και στο 210 2600 610, κατά τις ώρες 09:00-17:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.