ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρισμός για Όλους: Νέοι δικαιούχοι για το voucher

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022

Τουρισμός για Όλους: Νέοι δικαιούχοι για το voucher

Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ηλεκτρονική κλήρωση για τους επιπλέον 200.000 δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ανέφερε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη σε εκπομπή του ANT1, πριν λίγες μέρες.

«Η αίτηση στην πλατφόρμα για το πρόγραμμα έκαναν 1.200.000 χιλιάδες συμπολίτες μας. Στους 200.000 που ήδη κληρώσαμε εδώ και μια εβδομάδα θα προσθέσουμε 200.000 δικαιούχους… πλέον θα είναι αυτοί που θα έχουν vouchers. Θα είναι όλοι όσοι κατέθεσαν την αίτηση ηλεκτρονικά . Θα γίνει μια κλήρωση από 16 Σεπτεμβρίου και μετά» επισήμανε η Υπουργός.

Υπενθυμίζεται πως αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022. Για να δείτε τον πίνακα με τους δικαιούχους μπείτε στο vouchers.gov.gr και πατήστε στο «Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων – Κλήρωση 25-07-2022».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης.

Το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, χωρίς όμως να καλύπτει τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το ποσό των 150 ευρώ, εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα vouchers των δικαιούχων της δεύτερης φάσης, θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά και μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση αφορά όσους έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr και δεν έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην πρώτη ηλεκτρονική κλήρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.