ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τσούζει» η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης – Πόσο θα πληρώσουμε τα καυσόξυλα (βίντεο)

Στα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές το κόστος είναι συν 30% περισσότερο

«Τσούζει» η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης – Πόσο θα πληρώσουμε τα καυσόξυλα (βίντεο)

Οι καταναλωτές την ώρα που ο χειμώνας «δείχνει τα δόντια» του, προμηθεύονται πετρέλαιο και καυσόξυλα προκειμένου να ζεσταθούν, με τις τιμές ωστόσο να παραμένουν «τσουχτερές».

Συγκεκριμένα, το πετρέλαιο θέρμανσης ανέρχεται στο 1.285 ευρώ το λίτρο μέσο όρο.

Για να γεμίσει μια δεξαμενή 1.000 λίτρων το κόστος είναι 1.285 ευρώ. Ωστόσο στα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές το κόστος είναι συν 30% περισσότερο.

Ακρίβεια επικρατεί και στα καυσόξυλα, με τα επίπεδα να είναι περίπου και στις περσινές τιμές.

Συγκεκριμένα, η οξιά ανέρχεται σε 110-140 ευρώ ανά κυβικό, η ελιά από 140-160 ευρώ, ο δρυς από 11-130 ευρώ, το πεύκο από 100-130 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά στο παρακάτω βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.