ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βαθιά θα μπει το χέρι στην τσέπη για το πασχαλινό τραπέζι – Ανατιμήσεις «φωτιά» έως 20%

Μόνο 1 στα 4 νοικοκυριά θα αγοράσει ολόκληρο αμνοερίφιο

Βαθιά θα μπει το χέρι στην τσέπη για το πασχαλινό τραπέζι – Ανατιμήσεις «φωτιά» έως 20%

Η ακρίβεια δεν έχει προηγούμενο ειδικά στο κρέας που φτάνει και το 20% σε σχέση με πέρσι, κάτι το οποίο υποχρεώνει σε έρευνα για την πιο συμφέρουσα τιμή, ενώ δεδομένη θεωρείται η αγορά φέτος μικρότερων ποσοτήτων.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών αγαθών, μόλις 1 στα 4 νοικοκυριά θα αγοράσει ολόκληρο αμνοερίφιο με την πλειονότητα να αρκείται σε μικρότερη ποσότητα.

O αντιπρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Γιώργος Ευριπιώτης, δήλωσε πως: «10 ευρώ το κιλό τα κατσίκια και τα αρνιά και προσπαθούμε να τις κρατήσουμε εκεί σε σχέση με πέρυσι 15 – 20% πιο ακριβά».

Στον ήδη εκτοξευμένο οικονομικό προϋπολογισμό, φωτιά παίρνουν και τα κάρβουνα που θα πωλούνται κατά 20% ακριβότερα.

«Η τιμή της συσκευασίας είναι το πεντάκιλο 6,50 ευρώ τα 10 κιλά 12 ευρώ», αναφέρει ο Βασίλειος Τσεγάς, έμπορος και εισαγωγέας κάρβουνου.

Αυξημένες είναι και οι τιμές σε λαχανικά, οπωροκηπευτικά και φρούτα, αρκετά πιο ακριβές από πέρυσι κατά μισό ευρώ τα περισσότερα.

Στα μανάβικα οι ντομάτες πωλούνται από 1.30 -2.00 ευρώ, το μαρούλι στα 70 λεπτά και φρέσκο κρεμμυδάκι 60 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές στα οπωροκηπευτικά προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα αυξηθούν όπως λένε οι παραγωγοί αντίθετα μπορεί και να μειωθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.