Βενζίνη για… λίγους πλέον: Προκαλούν «ίλιγγο» οι τιμές – «Αγγίζει» τα 3 ευρώ ανά λίτρο

Όσοι εποχικά εργαζόμενοι πρέπει να μετακινηθούν στη Νότια Ρόδο θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 600ευρώ το μήνα

Βενζίνη για… λίγους πλέον: Προκαλούν «ίλιγγο» οι τιμές – «Αγγίζει» τα 3 ευρώ ανά λίτρο

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων στα νησιά της χώρας, «φλερτάρουν» καθημερινά με την τιμή της αντλίας να κοντεύει τα 3 ευρώ, δημιουργώντας «αιμορραγία» στις τσέπες των οδηγών.

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο κ. Θανάσης Σταυριανάκης, πρατηριούχος επί 60 χρόνια στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, ο παλαιότερος από τους συναδέλφους του.

Ο κος Σταυριανάκης, αναφέρθηκε στα πρωτοφανή που βιώνει ως επαγγελματίας του κλάδου με τις συνεχείς καθημερινές αυξήσεις στα καύσιμα, πράγμα το οποίο δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τις 6 δεκαετίες που είναι στον κλάδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε πως τώρα που ξεκίνησε η σεζόν, όσοι εποχικά εργαζόμενοι πρέπει να μετακινηθούν στη Νότια Ρόδο, θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 600 ευρώ το μήνα για τα καύσιμα, ενώ μίλησε και για το γέμισμα του ρεζερβουάρ, που τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες γίνεται με φειδώ και δεν ξεπερνά τα 15 με 20 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.