Δ.Γιαννακόπουλος: «Απορρίπτουμε τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και τη ΝΤΠ – Θέλουμε την Μεγάλη Αφύπνιση» (upd) (βίντεο)

Δ.Γιαννακόπουλος: «Απορρίπτουμε τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και τη ΝΤΠ – Θέλουμε την Μεγάλη Αφύπνιση» (upd) (βίντεο)

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα ανάρτησή του στο Instagram τάσσεται κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φανατικός υποστηρικτής των οποίων είναι ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου ξεχειλίζει από δεικτικότητα κατά των οπαδών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», όπως ο Κ.Μητσοτάκης και αναφέρει:

«Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, εμείς οι πολίτες εξετάσαμε την πρόταση σας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και με λύπη σας ενημερώνουμε πως θα την απορρίψουμε αυτή τη φορά, παρόλο που βρήκαμε το δωρεάν δοκιμαστικό της Νεάς Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρον, αποφασίσαμε τελικά να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση”.

Υπογραφή: Η ανθρώπινη φυλή»!

https://www.instagram.com/p/CRoTq1lsuhL

Το βιβλίο «Η μεγάλη αφύπνιση» της Bonnie Greenwell, Ph.D είναι ένα έργο μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα, στο οποίο επιτυγχάνεται για πρώτη φορά η σύνθεση της Δυτικής και Ανατολικής θεώρησης πάνω στο πανάρχαιο φαινόμενο της φώτισης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ένας από τους τελευταίους Έλληνες φαρμακοβιομήχανους (και βιομήχανους γενικά), δίνει δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες, πληρώνει φόρους, προσφέρει ιατρικά μηχανήματα κι εγκαινιάζει φαρμακείο στο Καστελόριζο, αλλά δεν θεωρήθηκαν αρκετά όλα αυτά για να κληθεί σήμερα στο προεδρικό μέγαρο από Μαξίμου και ΠτΔ, σε αντίθεση με τον κ. Αλβέρτο Μπουρλά, πρόεδρο της Pfizer, ο οποίος χωρίς να έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην Ελλάδα θα λάβει παράσημο!

Επίσης κλήθηκαν εκπρόσωποι των ΛΟΑΤΚΙ (οι οποίοι εκπροσωπούνται στην κυβέρνηση με υπουργεία, θέσεις στο Μαξίμου κλπ).

Αυτή δεν ήταν η πρώτη δημόσια παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη και τη χώρα μετά την πανδημία, καθώς πρόσφατα σε βίντεο του μίλησε με λόγια που «τσακίζουν» εναντίον όσων βρίζουν και καταπατούν τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.