ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H THEON SENSORS ανακοίνωσε έναρξη βιομηχανικής συνεργασίας με τον «γίγαντα» των ΗΠΑ στα Η/Ο EOTECH

H THEON SENSORS ανακοίνωσε έναρξη βιομηχανικής συνεργασίας με τον «γίγαντα» των ΗΠΑ στα Η/Ο EOTECH

Η THEON SENSORS είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανακοινώνει βιομηχανική συνεργασία επί αμερικανικού εδάφους με αμερικανικό κολοσσό και συγκεκριμένα την EOTECH, εμπεδώνοντας έτσι την υπερατλαντική της επέκταση.

H συνεργασία με μεγάλη αμερικανική εταιρία, σαφώς προήλθε από το παρελθόν της ΤΗΕΟΝ SENSORS με την είσοδό της στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ το 2019, αλλά και από τη φήμη που έχει αποκτήσει σε όλο τον κόσμο ως αξιόπιστο παγκόσμιο brand name στη νυχτερινή όραση και τα θερμικά.

Φαίνεται πως όλοι θέλουν να συνεργαστούν με την ΤΗΕΟΝ SENSORS όταν μεγάλες εταιρίες στις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου την επιλέγουν.

H εταιρία κάνει βήματα και στον εμπορικό/πολιτικό τομέα εφόσον η νέα συνεργασία με την EOTECH δημιουργήθηκε στο πλαίσιο επέκτασης των πωλήσεων μιας διευρυμένης σειράς προϊόντων όχι μόνο στις Αρχές Επιβολής Νόμου των ΗΠΑ, όσο και για ευρεία εμπορική διάθεση – που όλοι γνωρίζουμε ότι οι εμπορικοί / μεμονωμένοι χρήστες στην Αμερική αποτελούν μια τεράστια αγορά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.