ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κι όμως συνέβη: Aπέλυσαν τον… ιδρυτή της Creta Farms

Κι όμως συνέβη: Aπέλυσαν τον… ιδρυτή της Creta Farms

Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της Creta Farms βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες εκτός εταιρείας! Πρόκειται για τον κ. Μάνο Δομαζάκι, εκ των ιδρυτών της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, ο οποίος εκπαραθυρώθηκε από την εταιρεία.

Με την φυσική “έξοδο” και του Μάνου Δομαζάκι από την αλλαντοβιομηχανία “κόβεται” ο τελευταίος φυσικός δεσμός που συνέδεε την κρητική αλλαντοβιομηχανία με τους ιδρυτές της.

Είχε προηγηθεί προ μηνών η αποπομπή του Τάκη Δομαζάκη, όταν κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Creta Farms, ο Μάνος Δομαζάκις είχε καταφέρει να τον εξοστρακίσει από διευθύνονται σύμβουλο και μέλος του δ.σ. της εταιρείας. Σε εκείνη τη συνεδρίαση είχαν ακούστηκαν βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο αδελφών Δομαζάκη (ι) ενώ είχε αποφευχθεί και θερμό επεισόδιο με άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά στην “ταμπακέρα”, δηλαδή στην προσπάθεια εξυγίανσης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση των Τραπεζών επί της πρότασης του κ. Δ. Βιντζηλαίου της Impala η οποία έχει προκριθεί. Ήδη δύο από τις Τράπεζες που εμπλέκονται ως πιστωτές με την Creta Farms έχουν ανάψει το πράσινο φως στη συγκεκριμένη πρόταση εξυγίανσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή συντάσσεται το σχέδιο εξυγίανσης το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας η οποία έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της στο Ρέθυμνο. Στόχος είναι η αίτηση εξυγίανσης της με βάση το άρθρο 106 β&δ του Πτωχευτικού Κώδικα να κατατεθεί παραμονές Χριστουγέννων, δηλαδή την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.