ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι είπε για τον έλεγχο πατρότητας που φέρεται ότι θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Τι θα γίνει με το αίτημα αποφυλάκισης

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι είπε για τον έλεγχο πατρότητας που φέρεται ότι θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Όθωνας Παπαδοπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, επιβεβαίωσε την πρόθεση της 33χρονης να «παγώσει» προσωρινά το αίτημα για αποφυλάκιση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία ότι η πλευρά Δασκαλάκη θα ζητήσει έλεγχο πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα.

Αναλυτικότερα ο κ. Παπαδόπουλος είπε σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης ότι αυτήν την στιγμή «δεν είμαστε έτοιμοι για αυτήν την ενέργεια, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος με τα σχετικά έγγραφα».

Για τον έλεγχο πατρότητας

Σε ότι αφορά στον έλεγχο πατρότητας που φέρεται ότι θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι «θα δεχτεί τον όποιο έλεγχο να υπάρξει αίτημα».

Σε ότι αφορά στην είδηση ότι τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος κλήθηκε πολλές φορές να σβήσει το ιστορικό αναζητήσεων από τον υπολογιστή της Πισπιρίγκου τα τελευταία τρία χρόνια, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι: «δεν το έχουμε αξιολογήσει ακόμα το συγκεκριμένο ζήτημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογία της πελάτισσά του, λέγοντας ότι εξαιτίας των ημερών του Πάσχα και κυρίως εξαιτίας της ονομαστικής εορτής της Τζωρτζίνας, δεν είναι καλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.