ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένωση Κρεοπωλών: Οι καταναλωτές αγοράζουν πλέον το κρέας σε μερίδες – Εκεί μας κατάντησε η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

«Οι καινούργιες συμπεριφορές των καταναλωτών είναι η μεριδοποίηση. Ο κόσμος έχει τρομάξει»

Ένωση Κρεοπωλών: Οι καταναλωτές αγοράζουν πλέον το κρέας σε μερίδες – Εκεί μας κατάντησε η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Για τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αττικής «Οι Ταξιάρχες» Βασίλης Ντεληφιλιππίδης.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, οι καταναλωτές έχουν φτάσει πλέον στο σημείο της οικονομικής εξαθλίωσης – θύματα της διακυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη, και αναγκάζονται πλέον να αγοράζουν το κρέας σε μερίδες.

Αναλυτικότερα ο κ. Ντεληφιλιππίδης ανέφερε ότι οι τιμές, σε σύγκριση με πέρυσι, έχουν αυξηθεί από 25%-30% με κλιμακωτή αύξηση. Όπως εξήγησε, οι καταστηματάρχες δεν μπορούν να κάνουν οικονομία, καθώς δεν μπορούν να κλείσουν τα ψυγεία.

Ερωτηθείς για το πώς αντιδρούν οι καταναλωτές, ο ίδιος είπε: «Οι καινούργιες συμπεριφορές των καταναλωτών είναι η μεριδοποίηση. Δεν μιλάμε για κιλά πλέον, μιλάμε για τεμάχια, δηλαδή πόσες μερίδες κρέας θέλει. Τα κιλά έχουν αρχίσει και χάνονται, ο κόσμος βασικά έχει τρομάξει», πρόσθεσε, λέγοντας ότι η ψυχολογία του καταναλωτή είναι… στα τάρταρα.

«Αν ο καταναλωτής δεν έχει ψυχολογία, και να έχει λεφτά δεν θέλει να τα χαλάσει», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.