ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καύσιμα: Δείτε πόσο χάνει από τον μισθό του ο Έλληνας για να βάλει βενζίνη (φώτο)

Ο μέσος Έλληνας χάνει το διπλάσιο ποσοστό του μισθού του από τον Γερμανό για την αγορά 60 λίτρων βενζίνης

Καύσιμα: Δείτε πόσο χάνει από τον μισθό του ο Έλληνας για να βάλει βενζίνη (φώτο)

Οι τιμές στα καύσιμα καθημερινά αυξάνονται και πλέον ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται να γεμίσει το ρεζερβουάρ του βενζίνη.

Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν το «κουτσούρεμα» που τρώνε οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί από το δυσβάσταχτο κόστος της βενζίνης και του πετρελαίου.

Για να βάλει δηλαδή 60 λίτρα βενζίνης το μήνα, θα χάσει το 5,58% του μέσου μηνιαίου μισθού του.

Ο Γερμανός θα χάσει το 2,92% ενώ ο Αμερικανός το 1,22%.Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τις χώρες της Ευρώπης βρισκόμαστε στην κορυφή της μαύρης λίστας, πιο πάνω από τους Εσθονούς, τους Λετονούς και τους Λιθουανούς.

Η λίστα

Στην κορυφή είναι ο Έλληνας που δαπανά το 5,58% του μισθού του.

Ακολουθεί ο Σλοβάκος με το 5,33%, ο Πορτογάλος με το 5,27%, ο Εσθονός με το 4,96%, ο Λετονός με το 4,81%, ο Βρετανός με το 3.11% και τέλος ο Γερμανός με το 2,92%.

Παγκοσμίως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα είναι ο Μεξικανός ο οποίος για βενζίνη χαλάει το 4,78% του μέσου μηνιαίου μισθού του ενώ στην κορυφή της λίστας είναι ο αμερικανός όπως είπαμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.