ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης – «Με ενδιαφέρει τι κάνουνε με τα μαγαζιά που πουλάνε με δήθεν φτηνές τιμές»

Καταγγελίες για τους λογαριασμούς ρεύματος

Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης – «Με ενδιαφέρει τι κάνουνε με τα μαγαζιά που πουλάνε με δήθεν φτηνές τιμές»

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για την εκτόξευση των τιμών της βενζίνης.

«Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνουνε με τα μαγαζιά που πουλάνε με δήθεν φτηνές τιμές» δήλωσε η κ. Ζάγκα αναφορικά με την αισχροκέρδεια στο 25% που εντόπισαν οι Αρχές σε όλη τη χώρα.

Η πρόεδρος ζήτησε την προσοχή των πολιτών για τα πρατήρια με τις πολύ φθηνές τιμές καθώς είναι πιθανόν να είναι νοθευμένα τα καύσιμα.

Καταγγελίες για τους λογαριασμούς ρεύματος

Στην ίδια εκπομπή μίλησε η κ. Χαρίκλεια η οποία είπε πως πέρυσι στο αντίστοιχο 4μηνο πλήρωσε περίπου 480 ευρώ και φέτος της ήρθε ο λογαριασμός στα 1320 ευρώ με μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και η ρήτρα της αναπροσαρμογής ήταν στα 900 ευρώ.

«10 Μαΐου πήρα το λογαριασμό στο μέιλ μου, επικοινώνησα απευθείας με τον πάροχο και μου είπαν πως στις 27 Μαΐου πρέπει να πληρώσεις αυτό το ποσό» αναφέρει.

Η κ. Χαρίκλεια ζήτησε διακανονισμό, ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση, ενώ έχει καλέσει ήδη 4 φορές για υπενθύμιση του αιτήματός της.

Παράλληλα, μίλησε και η κ. Νοέλ η οποία κατέχει μία μικρή επιχείρηση και της ήρθε ο λογαριασμός στα 6.500 ευρώ με τη ρήτρα να είναι στα 4.500.

Επισήμανε πως το ποσό αυτό αφορά τη χειμερινή περίοδο που δεν έχει πολλή δουλειά η επιχείρησή της.

Η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα είπε πως θα μπορούσε το κράτος να συμψηφίσει ένα μέρος ή ολόκληρο το ποσό της ρήτρας αναπροσαρμογής με τις επιστρεπτέες που ζητάνε πίσω από τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

«Επειδή δεν μπορείς να το επαληθεύσεις, ο καθένας (πάροχος) ό,τι θέλει βάζει» τόνισε η δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Νούκα ανέφερε και ένα παράδειγμα κλειστής επιχείρησης που της επιβλήθηκε ρήτρα αναπροσαρμογής 6.000 ευρώ και μετά τις αντιρρήσεις η ρήτρα πήγε στα 2 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.