ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Απομακρύνεται το σενάριο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Απομακρύνεται το σενάριο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις εξαιτίας των πυρκαγιών ανά την επικράτεια, με τα δεδομένα να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αν και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προκειμένου να αντέξει το σύστημα, τελικά -ευτυχώς- το σενάριο αυτό απομακρύνεται.

Μετά το πέρας της σύσκεψης των αρμόδιων στελεχών του ΑΔΜΗΕ, ο Γιώργος Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι κρίνονται αχρείαστες οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Κατά τα λεγόμενα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, καθώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις περιοχές που πλήττονται από τη φωτιά εξισορροπούν την υπερφόρτωση του δικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί να προκύψουν βλάβες, αλλά θα αποκατασταθούν άμεσα» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.