ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έργα ηλεκτρικής διασύνδεσης με Ελλάδα, Κύπρο, Σουδάν και Σ. Αραβία προαναγγέλλει η Αίγυπτος

Έργα ηλεκτρικής διασύνδεσης με Ελλάδα, Κύπρο, Σουδάν και Σ. Αραβία προαναγγέλλει η Αίγυπτος

Το Υπουργείο Ηλεκτρισμού διαμορφώνει νέα κίνητρα για την προσέλκυση ξένων και εγχώριων επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα σε τοπικά ενεργειακά έργα καθώς και για τη δημιουργία νέων κανονισμών για τη διευκόλυνση της δημιουργίας σταθμών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άμεσης πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά ή εργοστάσια υπό τον ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας (IPP).

Ο Υπουργός Ηλεκτρισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Mohamed Shaker, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Daily News Egypt ότι η επόμενη περίοδος θα αποτελέσει πυλώνα μεγαλύτερης συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα σε έργα παραγωγής και διανομής ενέργειας.Το υπουργείο θα εκδώσει συμπληρωματικά μέτρα και νόμους για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα σε ενεργειακά έργα, παρόμοια με το πρόγραμμα τιμολογίων τροφοδοσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φέτος θα δούμε τη λειτουργία των έργων ηλεκτρικής διασύνδεσης με το Σουδάν, τη Σαουδική Αραβία, την Κύπρο και την Ελλάδα, αποκάλυψε ο Shaker, προσθέτοντας ότι το έργο διασύνδεσης Αίγυπτος-Σουδάν έχει ολοκληρωθεί και η λειτουργία θα ξεκινήσει σύντομα. Εν τω μεταξύ, η διασύνδεση με τη Σαουδική Αραβία θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με την ηλεκτρική σύνδεση με την Κύπρο και την Ελλάδα να ακολουθεί ταχύτατα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.