ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να αυξάνει τις εξαγωγές φυσικού αερίου»

Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να αυξάνει τις εξαγωγές φυσικού αερίου»

Την εκτίμηση πως η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στις χώρες που εξάγουν φυσικό αέριο κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 1,7% ετησίως, ανακοίνωσε η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας την Τετάρτη.

«Αύξηση παραγωγής, με ρυθμό της τάξεως του 1,7% ετησίως, είναι σχεδόν αποκλειστικά καθοδηγούμενη από προγράμματα εξαγωγών, θεμελιώνοντας περαιτέρω τη θέση της Ρωσίας ως μιας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εξαγωγείς φυσικού αερίου. Αυτό συνοδεύεται από μια συνεχιζόμενη διαφοροποίηση, μακριά από την παραδοσιακή περιοχή παραγωγής αερίου, Ναντίμ-Πουρ-Ταζ, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων» αναφέρει η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας.

Η Υπηρεσία αναφέρεται σε ρωσικά προγράμματα, όπως τα συστήματα Arctic LNG-2 και Power of Siberia, μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή του υγροποιημένου φυσικού αερίου σε 46 έως 65 εκατομμύρια τόνους μέχρι το 2024 και σε 70 έως 82 εκατομμύρια τόνους μέχρι το 2035, είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Ενέργειας της Ρωσίας τον περασμένο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.