ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αφρίζει η θάλασσα στο σημείο της διαρροής του Nord Stream (βίντεο)

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ

Αφρίζει η θάλασσα στο σημείο της διαρροής του Nord Stream (βίντεο)

Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι διαρροές στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream οι οποίες οφείλονται σε δολιοφθορά όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το Κρεμλίνο.

Μετά τις διαρροές φυσικού αερίου Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα, έχουν δημιουργηθεί ζώνες απαγόρευσης για λόγους ασφάλειας των πλοίων και της εναέριας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το forsvaret.dk, η φρεγάτα Absalon και το πλοίο ελέγχου της ρύπανσης Gunnar Thorson είναι καθ’ οδόν για να πραγματοποιήσουν παρακολούθηση των υδάτων στις ζώνες αποκλεισμού.

«Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε το περιστατικό για να βεβαιωθούμε ότι κανένα πλοίο δεν πλησιάζει πολύ στο σημείο», δήλωσε εκπρόσωπος των σουηδικών αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι παραβιάσεις των αγωγών φυσικού αερίου συμβαίνουν εξαιρετικά σπάνια… Θέλουμε να διασφαλίσουμε την ενδελεχή παρακολούθηση της κρίσιμης υποδομής της Δανίας προκειμένου να ενισχύσουμε την ασφάλεια του εφοδιασμού στο μέλλον», δήλωσε ο επικεφαλής της Δανικής Υπηρεσίας Ενέργειας, Kristoffer Bottzauw.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.