Η κατάρρευση της Ελλάδας: Σελίδα με καθημερινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία»!

Από «έκτακτες» διακοπές ρεύματος γίνανε τακτικές μέχρι να μας το κόψουν τελείως!

Η κατάρρευση της Ελλάδας: Σελίδα με καθημερινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία»!

Οι τελευταίες πινελιές από την κατάρρευση της χώρας που ξεκίνησε το 2010 μπαίνουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη:

Ο ΔΕΔΔΗΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του, κάνει πλέον τακτικές τις «έκτακτες» διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα ως απόρροια της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης όπου καταρχήν έκλεισαν τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια και σταμάτησαν την εξόρυξη λιγνίτη και εν συνεχεία κήρυξαν τον πόλεμο στη Ρωσία (το δήλωσε σήμερα επίσημα ο Κ.Μητσοτάκης) με αποτέλεσμα να επισημοποιηθεί η ενεργειακή κρίση.

Οι λογαριασμοί της ενέργειας σφίγγουν σαν θηλιά τους Έλληνες πολίτες και τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Στην επίσημη σελίδα του ο ΔΕΔΔΗΕ έχει πλέον ειδική κατηγορία: Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης, όπου ενημερώνει για τις επικείμενες διακοπές, πάντα όλες με το πρόσχημα «κατασκευές» ή «συντήρηση».

Οι διακοπές πλέον ρεύματος είναι καθημερινό φαινόμενο και πολύωρο αφού φτάνουν ακόμα και τις πέντε ώρες φτάνοντας σε αδιέξοδο τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.