ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Φόβοι για σαμποτάζ στους αγωγούς φυσικού αερίου μετά την ανατίναξη των Nord Steam

Η χώρα αποφάσισε την ενίσχυση της επιτήρησης των αγωγών

Ιταλία: Φόβοι για σαμποτάζ στους αγωγούς φυσικού αερίου μετά την ανατίναξη των Nord Steam

Στην ενίσχυση της ναυτικής επιτήρησης και του ελέγχου των αγωγών που μεταφέρουν φυσικό αέριο στη χώρα, προχωρά η Ιταλία.

Τα μέτρα λαμβάνονται σε συνέχεια του σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream στη Βαλτική.

Το περιστατικό δημιούργησε ανησυχία για πιθανά σαμποτάζ και σε άλλες ενεργειακές υποδομές της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού, Μάριο Ντράγκι, να πάρει την απόφαση για ενίσχυση των ελέγχων.

Η Ιταλία έχει θέσει υπό παρακολούθηση τον αγωγό TransMed, που συνδέει την Αλγερία με την Σικελία, τον Trans Adriatic Pipeline (TAP), που συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Απουλία και τον αγωγό GreenStream, που συνδέει την Λιβύη με την Σικελία, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων στο Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρώμη έχει επίσης σημάνει συναγερμό στον αγωγό Trans Austria Gas (TAG) που συνδέει τις σκανδιναβικές χώρες με την βορειοανατολική Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.