ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζαπορίζια: Η Ρωσία περιμένει απάντηση από την ΙΑΕΑ για τη ζώνη ασφαλείας γύρω από τον σταθμό

Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη

Ζαπορίζια: Η Ρωσία περιμένει απάντηση από την ΙΑΕΑ για τη ζώνη ασφαλείας γύρω από τον σταθμό

Η Ρωσία έχει εκθέσει τη θέση της όσον αφορά τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια  και αναμένει απάντηση, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τις δηλώσεις του επικεφαλής της ρωσικής κρατικής υπηρεσίας πυρηνικής ενέργειας Rosatom.

“Ο εκπρόσωπός μας στον ΔΟΑΕ (Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας) στην Βιέννη Μιχαήλ Ουλιάνοφ εργάζεται δραστήρια, όπως καταλαβαίνουμε, αλλά τώρα η απόφαση δεν βρίσκεται στη ρωσική πλευρά, δεν βρίσκεται στη Μόσχα”, πρόσθεσε το RIA, επικαλούμενο τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Rosatom Αλεξέι Λιχάτσεφ.

Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσίας μετά την ενσωμάτωση των 4 ρωσόφωνων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής του οργανισμού, ο Ραφαέλ Γκρόσι, σημείωσε εξάλλου σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σήμερα ότι ελπίζει πως ως το τέλος του έτους θα έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Ρωσία και την Ουκρανία για την δημιουργία της ζώνης προστασίας γύρω από τον πυρηνικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.