ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εθνική Τράπεζα: Από σήμερα η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank

Σε ποια καταστήματα της ΕΤΕ επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας

Εθνική Τράπεζα: Από σήμερα η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank

Η Εθνική Τράπεζα, εξέδωσε σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, νέα ανακοίνωση σχετικά με την εξυπηρέτηση των καταθετικών πελατών της Olympus Bank.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Τράπεζας το Σάββατο 04.02.23 και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Olympus Bank η ΕΤΕ ενημερώνει εκ νέου ότι:

Η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων Δικαιούχων, η Εθνική Τράπεζα υπενθυμίζει ότι έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

– Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας

Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

Η ΕΤΕ σημειώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη, ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.