ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους» – Τα εισοδηματικά κριτήρια

Όσοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση ηλεκτρονικά μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ

Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους» – Τα εισοδηματικά κριτήρια

Σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 23:59, κλείνει  η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». 

Η επιδότηση των 150 ευρώ (200 για ΑΜΕΑ) για τις διακοπές θα αφορά 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτηση τους μέσω vouchers.gov.gr.

Επισημαίνεται ότι στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Εισοδηματικά κριτήρια

  • Έως 16.000 ευρώ ατομικό εισόδημα
  • Έως 28.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα
  • Έως 29.500 ευρώ εισόδημα οικογένεια με 1παιδί
  • Έως 31.000 ευρώ εισόδημα οικογένεια με 2 παιδιά
  • Έως 33.000 ευρώ εισόδημα οικογένεια με 3 παιδιά
  • Έως 38.000 εισόδημα ευρώ για τους πολύτεκνους

Μονογονεϊκές οικογένειες

  • Έως 17.500 ευρώ με 1παιδί
  • Έως 19.000 ευρώ με 2 παιδιά
  • Έως 21.000 ευρώ με 3 παιδιά
  • Έως 26.000 ευρώ για τις πολύτεκνες

Το voucher είναι ατομικό και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει έξυπνο κινητό δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε ο δικαιούχος χάνει την επιδότηση. Και αυτό γιατί, η χρήση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας μπορεί να γίνει και μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία παρέχεται η δυνατότητα για απευθείας χρέωση από τον πάροχο, με τη συμπλήρωση των στοιχείων της ψηφιακής κάρτας του δικαιούχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.