Ξεκίνησε το «τσουνάμι»: Προθεσμία 24 ωρών δόθηκε στις βρετανικές τράπεζες για τη διάσωση της Silicon Valley Bank

Η Τράπεζα της Αγγλίας προετοιμάζεται να τη θέσει σε διαδικασία πτώχευσης

Ξεκίνησε το «τσουνάμι»:  Προθεσμία 24 ωρών δόθηκε στις βρετανικές τράπεζες για τη διάσωση της Silicon Valley Bank

Προθεσμία 24 ωρών δόθηκε στις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες της Βρετανίας προκειμένου να διασώσουν από την κατάρρευση την τράπεζα Valley Bank UK (SVB UK), καθώς η Τράπεζα της Αγγλίας προετοιμάζεται να τη θέσει σε διαδικασία πτώχευσης, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δανειστές όπως, η Barclays PLC και η Lloyds Banking Group συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τα οποία, προσέγγισε το διοικητικό συμβούλιο της SVB UK στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να επιτευχθεί μία έκτακτη συμφωνία εξαγοράς, σύμφωνα με το Sky News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.