ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λόγω των κυρώσεων που επέβαλαν στη Ρωσία «κόβουν» συνέχεια το ρεύμα στο Λεκανοπέδιο – Προφασίζονται «έργα συντήρησης»

«Η αναβάθμιση των δικτύων απαιτεί διακοπές της ηλεκτροδότησης»!

Λόγω των κυρώσεων που επέβαλαν στη Ρωσία «κόβουν» συνέχεια το ρεύμα στο Λεκανοπέδιο – Προφασίζονται «έργα συντήρησης»

Εκτεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ, τις οποίες μάλιστα τις χαρακτηρίζει ως «προγραμματισμένες» καθώς έχουν προκληθεί μεγάλες ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ρωσία.

Η επίσημη δικαιολογία είναι πως οι διακοπές οφείλονται στα «έργα συντήρησης» που πραγματοποιούνται στα δίκτυα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς πέρσι τέτοια εποχή δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Ο ΔΕΔΔΗΕ προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης»!

Αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

Το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση αν παραδεχτεί δημοσίως ότι υπάρχουν ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι τεράστιο καθώς είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη η αντι-ρωσική στάση που έχει επιλέξει.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα (19/09) για κάποιες ώρες αρκετές περιοχές της Αττικής, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

Αθήνα

Πειραιάς

Χαϊδάρι

Βριλήσσια

Λυκόβρυση

Αχαρνές

Κηφισιά

Ηλιούπολη

Ταύρος

Άλιμος

Δείτε τον πίνακα του ΔΕΔΔΗΕ:

Χθες Κυριακή επίσης ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποίησε διακοπές ρεύματος στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και 10 ακόμα Νομούς της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος είχε προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Αργολίδα, Δωδεκάνησα, Ηλεία, Κρήτη, Ιωάννινα, Καβάλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Καστοριά και Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.